Print

MENÜÜ

ESMASPÄEV 17.12.

TEISIPÄEV 18.12.

KOLMAPÄEV 19.12.

NELJAPÄEV 20.12.

REEDE 21.12.

KAERAHELBEPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

VÕILEIB ½;35

 

KIBUVITSATEE 200

 

ÕUN 50*

KAHEKSAVILJAPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

SEPIK TOMATIGA ½;45

 

KOOLIPIIM 200

 

HURMAA 50

 

PIIMA-RIISISUPP 200/250

 

TUME LEIB SINGIVAHUGA

½; 55

 

PORGAND 30*

NELJAVILJAPUDER 150/200

VÕIGA 5

 

SEPIK TOMATIGA ½; 45

 

KOOLIPIIM 200

APELSIN 50

ODRAHELBEPUDER 150/200

SEEMNESEGUGA 5

 

VÕILEIB MUNAVÕIGA ½; 55

 

TEE 200

 

NUIKAPSAS 30*

KALKUNI PAJAROOG 120/150

RIIS 100/180

MARINEERITUD KÕRVITS 50

RUKKILEIB 30

KOOLIPIIM 200

TALUPOJASUPP 200/250

 

RUKKILEIB 30

 

RIISIPUDING JÕHVIKAKISSELLIGA

100/150

SEAPRAAD 80

 

KARTUL 100/180

 

HAPUKAPSAS ÕUNTE JA KANEELIGA 75

 

RUKKILEIB 30

 

ÕUNAJOOK 200

KOORENE KALASUPP 200/250

 

RUKKILEIB 30

 

PIPARKOOGI-KOHUPIIMAMAIUS 150

AHJUVORSTIKESED 80

KARTULIPÜREE 100/180

SOE KASTE 50

PORGANDI-POHLASALAT 50

RUKKILEIB 30

KOOLIPIIM 200

KEEDETUD MUNA 1TK

TÄISTERASAI PASTEEDIGA ½;45

MAHLAJOOK 200

KIRSSTOMAT 30*

TATRAPUDER PEEKONI JA PORGANDIGA 120/150

HAPUKURK 30

KÜLM KASTE 50

MAITSEVESI 200

PANNKOOK TOORMOOSIGA 150/30

KOOLIPIIM 200

PIRNIVIILUD 50*

KARTULISALAT 120/150

TERALEIB MAITSEVÕIGA 35

PAPRIKA 30*

MARJAJOOK 200

ÕUNA-KAERAHELBEHÕRGUTIS VANILJEKASTMEGA 120/30

MANDARIIN 50

 

doIT