Print

MENÜÜ

ESMASPÄEV 22.04.

TEISIPÄEV 23.04.

KOLMAPÄEV 24.04.

NELJAPÄEV 25.04.

REEDE 26.04.

HIRSIUPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

VÕILEIB ½;35

 

KIBUVITSATEE 200

 

VÄRSKE KURK 30*

NELJAVILJAPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

SEPIK JUUSTUGA ½;45

 

KOOLIPIIM 200

 

MELON 50

 

PIIMA-KAERASUPP 200/250

 

LEIB TUUNIKALAVAHUGA ½;55

PORGAND 30*

RIISIPUDER 150/200

KANEELI JA VÕIGA 20

 

SEPIK TOMATIGA ½;45

 

KOOLIPIIM 200

APELSIN 50

ODRAHELBEPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

VÕILEIB KURGIGA ½; 55

 

TEE 200

 

LILLKAPSAS 30*

KANAKASTE 120/150

PRAETUD RIIS 100/180

VITAMIINISALAT 50

RUKKILEIB 30

KOOLIPIIM 200

MINUTISUPP 200/250

 

RUKKILEIB 30

 

KOHUPIIM KISSELLIGA

100/150

 

SEALIHAKIUSATUS 120/150

AHJUKARTUL 100/180

PORGANDISALAT MAHLAGA 50

RUKKILEIB 30

KOOLIPIIM 200

TOMATINE KANASUPP 200/250

 

RUKKILEIB 30

 

PUUVILJATARRETIS VAHUKOOREGA 150/20

KALAKOTLET 80

KARTULIPÜREE 100/180

KÜLM KÖÖGIVILJAKASTE 50

RUKKILEIB 30

ÕUNAJOOK 200

JUURIKARÖST SINGIVAHUGA 75

 

MARJASMUUTI KAMAGA 200

 

ÕUN 50*

TATRAPUDER PEEKONI JA PORGANDIGA 150/180

KÜLM KASTE 30

PAPRIKA 30*

MAITSEVESI 200

BANAANIPANNKOOK MOOSIGA 150/30

KOOLIPIIM 200

PIRNIVIILUD 50*

PELMEENID HAPUKOOREGA 100/20

KAALIKAVIILUD 30*

MARJAJOOK 200

ŠOKOLAADIPALLID KOOLIPIIMAGA 30/200

MAASIKAS 50*

 

doIT