Print

MENÜÜ

ESMASPÄEV  03.02.

TEISIPÄEV 04.02.

KOLMAPÄEV 05.02.

NELJAPÄEV 06.02.

REEDE  07.02.

ODRAHELBEPUDER 150/200

MOOSIGA   20

SEPIK VÕIGA

½ ;35

 

KOOLIPIIM  200

ÕUN 50*

MANNAPUDER   150/200

MOOSIGA   20

VÕISAI SULAJUUSTUGA

½; 45

 

TEE 150/200

PIRN 50*

PIIMA-KAERASUPP 200/250

VÕILEIB VORSTIGA  ½;50

PORGAND 30*

NISUHELBEPUDER 150/200

VÕIGA 5

 

SEPIK PASTEEDIGA  ½;45

 

KOOLIPIIM   200

ÕUN 50*

RIISIPUDER 150/200

KANEELI JA SUHKRUGA

 

VÕILEIB KURGIGA  ½;50

 

PIPARMÜNDITEE 150/200

 

LILLKAPSAS 30*

PASTA SINGI JA KÖÖGIVILJADEGA 200/250

REDISE-NUIKAPSASALAT 50

RUKKILEIB 30

SIDRUNIVESI 200

HERNESUPP 200/250

 

RUKKILEIB 30

 

MUSTASÕSTRA-MUSTIKAKISSELL KODUJUUSTUVAHUGA 120/150/30/50

 

KANAKOIB KARRIKASTMES 120/150

 

RIIS 100/150

 

PORGANDISALAT SEEMNETEGA 50

 

RUKKILEIB 30

 

MAITSEVESI 200

 

KALARASSOLNIK  200/250

 

HAPUKOOR 10

 

RUKKILEIB 30

 

JOGURTITARRETIS

MOOSIGA 120/150/20/30

MULGIKAPSAD

SEALIHAGA 120/150

 

KARTUL 100/150

 

PEEDISALAT 50

 

RUKKILEIB 30

MAITSEVESI 200

SOE VÕILEIB AHJUKANAGA 90

PLOOMIMAHL 150/200

PAPRIKA 30*

KARTULISEKTORID  ÜRTIDEGA 120/150

 

KOORENE TOMATI-KURGISALAT 50

 

KOOLIKEEFIR 150/200

 

 

BANAANIPANNKOOK

 MOOSIGA   

150/30

 

KOOLIPIIM 200

 

APELSIN 50

 

OMLETT 100

TERALEIB MAITSEVÕIGA 35

TOMAT  30*

ÕUNAJOOK 200

KAMAPALLID 15/20

JOGURTIGA 150/200*

 

MAASIKAD 30*

 

doIT