Print

MENÜÜ

ESMASPÄEV 11.02.

TEISIPÄEV 12.02.

KOLMAPÄEV 13.02.

NELJAPÄEV 14.02.

REEDE 15.02.

NISUHELBEPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

SEPIK VÕIGA ½ ; 30

TEE 200

PAPRIKA 30*

NELJAVILJAPUDER 150/200

MOOSIGA 20

 

VÕISAI TOMATIGA ½;45

KOOLIPIIM 200

 

ÕUN 50*

PIIMA-RUKKIHELBESUPP

200/250

 

VÕILEIB SPRTIGA ½;55

KAALIKAS 30*

MAISIMANNAPUDER 150/200

VÕIGA 5

 

SEPIK JUUSTUGA ½;45

KOOLIPIIM 200

PLOOM 50*

PIIMA-TÄHESTIKUSUPP 200/250

 

VÕILEIB VORSTIGA ½;55

LILLKAPSAS 30*

 

GULJAŠŠ SEALIHAST 120/150

TATAR 100/180

KAHE KURGI SALAT 50

RUKKILEIB 30

MARJAJOOK 200

HAPUKAPSABORŠ 200/250

 

HAPUKOOR 10

 

RUKKILEIB 30

 

RIISIVAHT RABARBERIKISSELLIGA 100/150

KANAPASTA 200/250

HIINAKAPSA-TOMATISALAT 50

RUKKILEIB 30

ÕUNAJOOK 200

 

KÖÖGIVILJASUPP 200/250

 

RUKKILEIB 30

 

JOGURTITARRETIS MANGOKASTMEGA

150/30

AHJUKALA KOOREKASTMES 120/150

KARTUL 100/180

VITAMIINISALAT 50

RUKKILEIB 30

KOOLIPIIM 200

SOE KOHUPIIMASAI 85

KOOLIPIIM 200

PIRN 50*

PELMEENID HAPUKOOREGA 100/20

MAITSEVESI 200

VÄRSKE KURK 30*

KARTULIKOTLET 100

KURGI-REDISEKASTE 50

KOOLIKEEFIR 200

MUNAPUDER 100

PORGANDIKUKKEL 1TK

PORGAND 30*

MARJAJOOK 200

MUSTASÕSTRAKISSELL RUKKIKRÕBINATEGA

200/10

 

APELSIN 50

 

doIT